Mijn eerste bericht

Vandaag mijn eerste bericht …… spannend!!!!!

In 2015 was ik op zoek naar een nieuwe hobby.

Mijn laatste hobby was met fimo werken op gedroogde kalebassen. Ik maakte trollen ed. Ik vond het erg leuk om te doen maar ik merkte dat het niet een hobby was, wat je even tussen de huishoudelijke werkzaamheden door kon doen. Je moest er echt voor gaan zitten!

Toen ik op internet aan het zoeken was, zag ik een prachtige armband van Beadembroidery, borduren met kralen. Daar was ik gelijk weg van en na wat zoeken kwam ik op een website waar je materiaal pakketten kon bestellen. Ik heb er eentje besteld en gemaakt en vond het gelijk superleuk!!!!

Mijn allereerste BeadEmbroidery Armband!

Het begin van mijn nieuwe hobby!!!

Ik ben kralen, stiffstuff, cuffs, naalden, garen, suède en boeken gaan bestellen en ben aan de slag gegaan.

En dit is het resultaat

Armband 2, 3 en 4 Bead Embroidery

Op vakantie kwam ik een leuke gehaakte armband tegen met edelsteen split er op genaaid. Dat bracht mij op een idee en zo ontstonden onderstaande armbanden. Waarin ik ook de edelstenensplit op een andere manier verwerk.

BeadEmbroidery armbanden met edelsteensplit.

Eén antwoord op “Mijn eerste bericht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.