Tinos par Puca

In juli verscheen er weer een nieuwe vorm kraal van
Les Perles par Puca.
Les Perles par Puca is een merk kralen vaak met meerdere gaatjes die onderling heel goed te combineren zijn. De ontwerpster van de kralen maakt er zelf prachtige sieraden van. Ze heeft een eigen franstalige blog Perlepuca.canalblog.com waar haar nieuwe ontwerpen op te zien zijn. Het is een prachtige site met prachtige sieraden en andere creaties!
Haar franstalige patronen zijn te koop op Etsy of soms krijg je een bepaald patroon bij een zakje kralen.
Gelukkig zijn haar kralen bij een paar winkels in Nederland te koop, dus ik heb 3 kleuren Tinos aangeschaft en kreeg het patroon erbij van onderstaande armband. Dit patroon is ook in het frans, maar omdat er foto’s bij zitten is het patroon toch prima te volgen.

De kralen hebben maanden in de kast gelegen maar nu heb ik ze toch verwerkt in onderstaande armbanden. Het patroon is iets aangepast omdat ik een andere maat strass mesh heb gebruikt.
In deze armbanden heb ik de volgende kralen gebruikt, Tinos par Puca, Ios par Puca, 4 mm Strass Mesh en Rocailles maat 15/0.

En dit zijn ze geworden

Patroon Friendship Bracelet van Les Perles Par Puca

Ik had van CzechBeadExclusive nog Bricks liggen, deze waren groter dan de normale CzechMates Bricks. Deze heb ik gebruikt in plaats van de Ios Par Puca in onderstaande armband.

Patroon Frienship Bracelet van Les Perles par Puca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.