JoMy’s Deco-Vaasjes en Deco-Sfeerlichtjes

Dit voorjaar had ik bij de bloemist een paar blauwe bloempotjes, vaasjes en sfeerlichtjes gekocht. Ik had ze samen op een dienblad op tafel gezet.

Een paar dagen later kwam ik op het idee om rond de bloempot iets met kraaltjes te maken. Het was soms een heel gepuzzel om het passend te krijgen maar ik was tevreden over het resultaat. Ik vond het zo leuk geworden dat ik niet meer kon stoppen. Ook de sfeerlichtjes waren opeens saai en kregen een “jasje” van kralen en ook een hanger die ik gemaakt had maar veel te groot vond om te dragen, moest er aan geloven. Hij werd ook op de blauwe bloempot geplakt.

Omdat de vaasjes en sfeerlichtjes gedecoreerd zijn met kralen heb ik ze Deco-Vaasjes en Deco-Sfeerlichtjes genoemd.

Tegenwoordig loop ik geen bloemenwinkel, tuincentrum of woonwinkel meer voorbij. Ik ga altijd even naar binnen om te kijken of ze geen mooie bruikbare vaasjes, flesjes of sfeerlichtjes hebben.

Inmiddels heb ik ook Deco-Vaasjes met bijpassende Deco-Sfeerlichtjes gemaakt. Binnenkort zal ik deze op het blog plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.