HERFST, Deco-Vaasje en Sfeerlichtje

Voor de herfst heb ik deze Deco-Sfeerlichtjes en een Deco-Vaasje gemaakt. Ze staan erg leuk bij de herfsttafel en bij andere leuke gekleurde flesjes en potjes.

Kort geleden kwam ik in de stad van die leuke kleine honingpotjes tegen en die kon ik niet laten staan!! Ik heb deze ook versierd met kraaltjes in de themakleur Herfst maar nu met andere patroontjes. Ook heb ik de dop bewerkt met bijpassende kralen, al was dat nog een hele klus om het passend te krijgen en er op te lijmen.

Ik vind ze erg leuk geworden!

Vinden jullie dit ook?

JoMy Beads, Deco-Vaasje, Deco-Sfeerlichtjes en Deco-Honingpotjes, thema Herfst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.