Deco-Sfeerlichtje RIVERDALE

Jomy Beads. Deco- Sfeerlichtje Riverdale Flower klein

Ik ben de afgelopen weken vooral bezig geweest met Deco-Sfeerlichtjes en Deco-Flesjes te maken en verschillende patronen hiervoor te ontwerpen.

Zo heb ik een serie in Kerstsfeer gemaakt, in de kleuren groen en rood en bovenstaande Deco- Sfeerlichtje van Riverdale. Het is het kleinste sfeerlichtje van de Flower serie van Riverdale. Het was wel passen en meten om er een passend patroontje voor te maken, maar het is me gelukt! Bovenstaande foto is iets bewerkt waardoor er een schilderachtig tafereeltje is ontstaan.

Erg leuk bij andere sfeerlichtjes, kaarsen en andere dingen van Riverdale en ik heb ze gemaakt in verschillende kleurtjes.

Dus …… hou mijn blog in de gaten!!

De komende tijd zal ik nog meer van deze Deco-Sfeerlichtjes Riverdale op mijn blog zetten en dan kun je zien hoe ze gecombineerd kunnen worden voor de kerst. En ook mijn Kerstserie van de Deco-Sfeerlichtjes en Flesjes volgen nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.