KERST, Deco-Sfeerlichtjes, Vaasjes en Flesjes

Deco Sfeerlichtjes, Flesjes en Vaasjes, serie Kerst

Nog een paar weekjes en dan is het KERST.

Ik heb voor de kerst mooie glaskralen besteld in Tsjechie bij CzechBeadsExclusive, waaronder vooral prachtige Czech Glass Teardrop Beads en Czech Glass Dagger Beads. Ik heb daar ook prachtige kerstklokjes van glas, Red Luster Christmas Bell Czech Glass Beads, gekocht en ze zijn super!! Helaas was de voorraad beperkt, maar ik heb er toch nog een aantal kunnen bestellen. Het waren de laatste!

Voor de kerst heb ik Deco-Sfeerlichtjes gemaakt met de Teardrop Beads en Deco-Flesjes en Vaasjes met de Christmas Bell Beads en de Dagger Beads. Ik heb er meerdere gemaakt en stuk voor stuk zijn ze uniek, geen flesje of sfeerlichtje is hetzelfde!! En omdat ze gemaakt zijn met glaskralen geeft dat in combinatie met kaarslicht een heel mooi effect, net als de Herfst-serie trouwens.

Deco-Sfeerlichtje En Deco-Flesje, serie Kerst

Op onderstaande foto staat ook nog een ander Deco-Vaasje in kerstsfeer. Ook superleuk geworden maar vanwege gebrek aan voldoende kralen heb ik er maar eentje van gemaakt.

Deco-Flesje en Deco-Sfeerlichtje, serie Kerst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.