Deco-Vaasje BLACK-GOLD

Deco-Vaasjes Black-Gold

In het ontwerp om deze twee Deco-Vaasjes zijn verschillende soorten Czech Glaskralen verwerkt, waaronder Superduos, Round beads 3 en 4 mm, Tiles, FirePolished Facet beads, Cathedral beads, Seed beads en Tulip beads. Ik heb voor deze vaasjes een nieuw patroon gemaakt en vind de kleurencombinatie erg mooi! Een kleurencombinatie waar ik normaal niet zo gauw voor zou kiezen, maar omdat de vaasjes bestonden uit helder glas met gouden stippen, leek het mij een mooi geheel.

Deco-Vaasje Black-Gold

Momenteel ben ik bezig met een vaasje in de kleuren zwart en goud gecombineerd met turquoise. Ben je benieuwd hoe deze geworden is, hou dan mijn blog in de gaten!!

Ik vind het altijd erg leuk om de Deco- Flesjes te combineren met bijpassende plantenpotjes, sfeerlichten en andere vaasjes of flesjes. Omdat ik ook gek ben op tuin en kamerplanten kom ik regelmatig bij de tuincentra’s en bloemenwinkels in de buurt om wat leuks te kopen.

Deco-Vaasjes Black-Gold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.