Deco- Vaasje BLACK-GOLD-TURQUOISE

Het heeft even wat tijd gekost, maar hier zijn de foto’s van de Deco-Vaasjes in de kleuren Black-Gold-Turquoise. Ook deze kleuren komen mooi uit op het vaasje van glas met gouden stippen. Het zijn 2 verschillende maten Deco-Vaasjes.

Ik heb mooie Turquoise kralen gevonden en in de patroontjes verwerkt en ook de grote zwarte ronde platte kralen zijn bijzonder vanwege het motief en de 2 gaatjes. Verder zijn er Miyuki Seed Beads 11/0, Superduo’s, Round Beads 3, 4 en 6 mm, Tulip Beads, Daggers en platte ovale kralen in verwerkt.

 

 

Op de foto ook een Deco-Sfeerlichtje in turquoise. Nu niet van Riverdale maar van Xenos. Het patroontje van het Deco-Sfeerlichtje Riverdale past hier ook prima om met wat aanpassingen in het aantal kraaltjes.
Samen met wat andere sfeerlichtjes, een kaars en de vaasjes heb je iets moois voor op tafel met de feestdagen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.