Cuff Bracelet

Ik ben de laatste 2 weken vooral bezig geweest met het maken van Cuff armbanden. Ik was er een beetje verslaafd aan geraakt, hahaha!

Deze armbanden zijn erg makkelijk en vrij snel te maken. Ik rijg eerst een armbandje van Seed Beads 15/0, Miyuki Tila, Half Tila en/of Miniduo. Voor de stevigheid rijg ik de armband nog een keertje extra door en lijm de armband op de cuff. Door het gebruik van verschillende kleuren en kralen en de verschillende kleuren cuffs is er geen eentje hetzelfde!

Ik heb ook gebruik gemaakt van speciale tape en strass-koord die precies past in de cuff. Deze armbanden zijn helemaal supersnel te maken en vooral voor de mensen die van bling bling houden!!

Mijn voorraad Cuffs is op …….. dus tijd voor een nieuw projekt!!

En dat is ……..

🌸🌸🌸🌸🌸 Deco-Vaasjes en Sfeerlichtjes in rose🌸🌸🌸🌸🌸🌸
💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗 Serie, SPRING💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.