🌸 Deco-Vaasjes/Sfeerlichtjes, SPRING 🌸1

🌸🌸🌸🌸 Hier zijn ze dan de Deco-Vaasjes en Deco-Sfeerlichtjes van de nieuwe serie Spring!!🌸🌸🌸🌸

Dit keer met exclusieve mooie roze metalen patina hangers en kralen uit Tsjechie van CzechBeadsExclusive.

CzechBeadsExclusive verkoopt deze unieke kralen en hangers in verschillende patina kleuren. Prachtige kleuren allemaal!  Het is een onlineshop waar ik regelmatig mooie aparte kralen/hangers bestel. En het voordeel is dat de verzendkosten  niet veel hoger zijn dan in Nederland. Deze shop verkoopt ook via Etsy.

Ik vond deze serie zo leuk om te maken dat er nog een bestelling uit Tsjechie onderweg is met nog meer metalen patina hangers/kralen. Helaas was er al veel uitverkocht! ☹️Vooral de hartjes vindt ik erg leuk en daar heb ik helaas nog maar 2 zakjes kunnen scoren in het roze. Het waren de laatste !! 💗Wel andere hartjes besteld, ik ben benieuwd of deze net zo mooi zijn! 💙

Ik maak meestal van elk Deco-Vaasje of Deco-Sfeerlichtje meerdere exemplaren en die zijn te koop voor liefhebbers. Mocht je interesse hebben, stuur me dan een mailtje!

Hou mijn blog in de gaten voor nog meer serie SPRING, 🌸

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.